Britt Inger Steen

Jeg heter Britt Inger Steen og har virksomhet i lokalene til Vinger Helse og Velvære. Jeg er utdannet Massør MNMF (2011) og Diplomert Massasjeterapeut fra Axelsons Body Work School i Oslo (2012). I tillegg er jeg utdannet og autorisert bioingeniør, og har jobbet på sykehuslaboratorier i flere år.
 

En Massør MNMF er utdannet i anatomi og fysiologi innen muskel- og skjelettsystemet, skade- og sykdomslære og kan hele muskelsystemet, med tøye- og funksjonstester, samt grunnleggende massasjeteknikker i klassisk massasje.
 

En Massasjeterapeut MNMF har lengre utdannelse enn en Massør MNMF og har derfor flere massasjeteknikker hen kan benytte i behandlingen. Studiet innebærer også en større grunnleggende faglig utdannelse i medisin.

En bioingeniør tar prøver av pasienter, og analyserer biologisk materiale ved hjelp av avansert teknologisk utstyr. I tillegg tilpasser og prøver bioingeniører ut nye metoder sammen med annet helsepersonell, som for eksempel leger og forskere.
 

Jeg er medlem av Norges Massasjeforbund og registrert i registeret for alternativ behandling. Norges Massasjeforbund kvalitetssikrer skoler, utdanning og medlemmer, slik at du er sikret kvalitet og seriøsitet under behandlingen.

Medlemmer i Norges Massasjeforbund er registrert i registeret for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysundregistrene. Det jobbes med å få tilbake momsfritaket vi hadde fram til 01.01.2021. Velkommen til behandling!

Britts Massasjeterapi på facebook

  • w-facebook