top of page

Bedriftsmassasje
Bedriftsmassasje kan være en lønnsom ordning. Flere og flere arbeidsgivere tilbyr sine ansatte massasje på arbeidsplassen. 

 

Det finnes ofte arbeidsrelaterte årsaker til at belastningsskader og muskelspenninger oppstår og setter seg. Noen av dem er repeterende bevegelser, tunge løft, stress, dårlig holdning, lite tilrettelagt ergonomisk arbeidsplass, statisk arbeidsstilling, mye stillesitting og inaktivitet.

Bedriftsmassasje øker trivselen 

Med effektiv og grundig massasje på jobb, hvor målet er en planmessig, god behandling for å redusere muskelplager kan de ansattes produktivitet og trivsel økes. Bedriftsmassasje kan skape ekstra god bedriftstilhørighet og den ansatte føler seg ofte verdsatt og ivaretatt.

Mindre sykefravær

Bedriftsmassasje er et positivt og forebyggende tiltak for å redusere sykefravær. Ved å tilby de ansatte bedriftsmassasje som forebyggende behandling, vil muskel- og skjelettlidelsene i bedriften reduseres. Det er lønnsomt å redusere sykefravær med bedriftsmassasje.  Samtidig viser bedriften både internt og eksternt at de har fokus på god helse og velvære.

Fritak fra fordelsbeskatning

De ansatte blir ikke skattet for fordelen. Bedriften fører utgiftene i regnskapet sitt, og bedriftsmassasje har skattemessig like rammebetingelser som øvrig bedriftshelsetjeneste. Forutsetningen er at massasjebehandlingene tilbys alle ansatte og er forebyggende.

bottom of page